Suuri liikuntaseikkailu Suurhallilla 20.4. klo 10-14

10.4.2024

Tervetuloa maksuttomaan koko perhettä liikuttavaan tapahtumaan, jossa pääset tutustumaan paikallisten urheiluseurojen ja harrastustoimijoiden tarjontaan. Päivän päätteeksi voit löytää lapsellesi, tai vaikkapa itsellesi, uuden harrastuksen!

Supersuosittu Suuri liikuntaseikkailu järjestetään jo viidettä kertaa. Tapahtumassa on esillä useita eri lajeja, joita pääsee vapaasti ja ohjatusti kokeilemaan päivän aikana. Seurojen edustajat ovat paikalla kertomassa harrastusmahdollisuuksista, ja moni onkin löytänyt uuden harrastuksen tapahtumasta! 

Korispisteellä pelataan ja donkkaillaan

Lahti Basketball Junioreiden koripallopisteellä kaiken ikäiset pääsevät kokeilemaan, kuinka pallo uppoaa koriin tai miten pallo pysyy hallussa taitoradalla. Seuran omat valmentajat ovat opastamassa koriksen saloihin. Koreja on kentällä kaiken korkuisia, ja myös pienimmät pelurit pääsevät testaamaan jopa donkkaamista!

Paikalla ovat myös Lahti Basketballin edustusjoukkueen pelaajat:

  • klo 10-12 Arttu Saarijärvi ja Pyry Kaunola
  • klo 12-14 Eetu Lähdetniemi ja Jan Homanen

Mukana myös Taikuri Luttinen 

Seikkailupäivässä mukana on myös Taikuri Luttinen liikuttamassa lapsia kello 11, 12 ja 13. Tapahtumassa on myös pomppulinna sekä paljon hauskaa tekemistä.

Tapahtuman järjestää Lahti Energia yhdessä paikallisten urheiluseurojen ja harrastustoimijoiden kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautua tarvitse.

Tervetuloa mukaan!

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA TÄÄLLÄ>>