Kempower Easter Tournament sujui upeasti

3.4.2024

Vuoden 2024 Kempower Easter Tournament pelattiin pääsiäisenä Lahdessa. Kaikkiaan 603 ottelua sisältänyt turnaus sujui kaikilla osa-alueilla hienosti.

Turnaukseen ilmoittautui 243 joukkuetta, mutta muutamien viime hetken poisjääntien vuoksi lopullinen joukkuemäärä oli 239. Tämä on uusi ennätys Lahti Basketball Junioreiden järjestämien turnausten historiassa. Suuresta osallistujamäärästä huolimatta järjestelyt sujuivat mutkattomasti ja turnaus sai jälleen paljon positiivista palautetta joukkueilta ja kisavierailta.

-Järjestelyt sujuivat nappiin. Kaikista osa-alueista on tullut paljon hyvää palautetta, mistä suuri kiitos kuuluu talkooväelle. Viikonlopun aikana oli upeaa seurata hymyileviä kasvoja niin pelikentillä kuin niiden ympäristössä, kehuu turnauspäällikkö Jimi Koskinen.

Turnaus lukuina

🏀5 maata
🏀239 joukkuetta
🏀2280 pelaajaa
🏀603 ottelua
🏀20 pelikenttää
🏀3500 turnausvierasta
🏀13 677 ruoka-annosta
🏀6 majoituskoulua, 1718 majoituspassia, 12 kioskia

Iso turnaus vaatii ison taustajoukon. Tänä vuonna erilaisissa tehtävissä oli avustamassa yli 350 talkoolaista, joille kuuluu iso kiitos turnauksen onnistumisesta.

- Näin ison turnauksen järjestäminen ei olisi mahdollista yhtään pienemmällä joukolla. Jo ennen turnausta tehtiin paljon taustatyötä, ja viikonlopun aikana kentillä ja niiden ulkopuolella, majoituskouluilla, kioskeissa, kuljetuksissa ja muissa tehtävissä uurasti valtava määrä vapaaehtoisia. Kiitos heistä ihan jokaiselle. Saimme paljon palautetta talkoolaisten hienosta ja auttavaisesta asenteesta, Koskinen hehkuttaa.


Anna palautetta turnauksesta ja sen vaikutuksesta Lahdelle


Vierailitko sinä turnauksessa? Vastaa palautekyselyyn, joka toteutetaan yhdessä Lahden kaupungin tapahtumapalveluiden ja Visit Lahden kanssa. Klikkaa vastaamaan tästä >>

Ensi vuoden Kempower Easter Tournament pelataan pääsiäisenä 18.-20.4.2025.