Arttu Saarijärvi -korisleiri syyslomalla 21.-23.10. Teemana erityisesti puolustus

2.10.2024

Arttu Saarijärvi -syyslomaleirin teema on vahvistunut. Leirillä keskitytään erityisesti Artun vahvuuksiin puolustamiseen ja kentällä kommunikointiin.

Leirin ohjelma perustuu paljon pelaamiseen; 1vs1, pienpelit sekä ali- ja ylivoimatilanteet. Toki leirillä vahvistetaan myös henkilökohtaista tekniikkaa, erityisesti korintekoa ja syöttämistä. Leiripäivät kestävät 10.30-13.30.  Osallistujat voivat olla hallilla klo 10-14.

Leiri sopii sekä aloittelijoille että kokeneille pelaajille

Arttu kutsuu mukaan kaikki 2012-2018-syntyneet tytöt ja pojat! Aiempaa koristaustaa ei tarvitse olla, mutta leiri kehittää yhtä lailla kokeneita pelureita; osallistujat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan, joten jokainen saa itselle sopivaa harjoitusta. Arttu on itse mukana valmennustiimissä koko leirin ajan. Leiripäivien alussa ennen treenien alkua on mahdollista seurata Artun ja edustusjoukkueen harjoituksia. Valmennuksesta vastaavat Lahti Basketball Junioreiden päätoimiset valmentajat valmennuspäällikkö Pekka Setälän johdolla.

Lue lisää leiriohjelmasta ja ilmoita lapsi mukaan! Kaikkien viimeistään 6.10. ilmoittautuneiden kesken arvotaan Artun pelipaita nimmarilla.